Woningen

Het Schrijversblok bestaat uit een rij van negen woningen: twee hoekwoningen en zeven tussenwoningen. Ze zijn ideaal voor gezinnen. De Schrijverswijk is een rustige, gezellige wijk in het oude deel van Heerhugowaard, dichtbij het centrum.

De prijzen van de woningen vind je in de woningconfigurator en in deze prijslijst.

Uitbouw aan achterzijde

De woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 132 tot 139 m2 GBO. Op de begane grond aan de achterzijde zijn ze allemaal uitgebouwd zodat er een flinke woonkamer en eetkamer ontstaat. De open keuken ligt aan de voorzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een ruime badkamer met toilet. In de indeling van de eerste verdieping heb je keuze. Je kunt onder andere de hoofdslaapkamer aanpassen, met een grote inloopkast bijvoorbeeld. De zolderverdieping is niet tevoren ingedeeld. Zo kun je een extra slaapkamer realiseren of een grote hobby- of sportruimte. Mogelijkheden genoeg om de woning op maat te maken.

 

Dakopbouw

De twee hoekwoningen hebben op de tweede verdieping aan de voorzijde een dakopbouw over de volle breedte van de woning. Bewoners van de 7 middenwoningen hebben de keuze om aan de achterzijde een brede dakopbouw te laten maken.

 

Grote tuinen op het zuidoosten

Bij elke woning ligt een voortuin van ca 2,8 meter en grote achtertuin van ca. 15 meter diep op het zuidoosten. In de achtertuin staat een berging van 6 m2 (voorzien van elektra). De auto kun je kwijt op de parkeerplaatsen in de straat.

 

Stel nu je eigen woning samen.

INTERESSE? NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR